Header image
   - Belépés Regisztrálás

Követhető termékek - mik is ezek?


Kétfajta követhető termékekről beszélhetünk.

Az első, elterjedtebb fajta a geocaching.com honlapon nyomon követhető, egyedi, Amerikából származó követő kóddal ellátott termék. Ezek lehetnek Travel Bugok, geoérmek, melyeket a világ bármely pontján fellelhetünk. Miután regisztráltunk a geocaching.com oldalon, az érmeket itt tudjuk nyomon követni.

A másik termékcsoport, ami 2011. februárjában lépett a piacra, a GeoBolt által gyártatott és forgalmazott, egyedi GeoBoltos követőkóddal rendelkező termékek! Jellemzőik, hogy bükk vagy juharfából készültek, csak a saját honlapunkon lehet nyomon követni őket, a nemzetközi, com-os oldalon nem elérhetőek. Előnyükként kiemelhetjük, hogy magyar kézműves gyártja őket, kiváló minőségű alapanyagra kiváló munkák születnek, nem kell egy angol nyelvű oldalra regisztrálnunk és ott gondolkoznunk, hogy vajon mit és hol kell csinálni és végül, de nem utolsósorban árban is jelentősen olcsóbbak, mint a nemzetközi termékek. Követésük egyszerű, rejtésük nem geoládához kötött, mivel koordinátát kell megadni, nem ládanevet, az internetes kezelőfelülete egyszerű és letisztult!

Amennyiben ez utóbbival találkoztál, esetleg a birtokodban van egy, akkor belépés után a "piros gomb"-ra kattintva kaphatsz bővebb infót a termék használatáról, követheted vagy rejtheted új helyre azt. Ha még nincs belépési jelszavad, itt regisztrálhatsz!

Szeretnél még többet megtudni a GeoBoltos érmekről? KATT IDE BŐVEBB INFÓÉRT!


Vissza a kezdőlapra