Header image
   - Belépés Regisztrálás

Eseményeink


 

Rendezvény mottója: "Na ki a legény a... az erdőben?" (lányok is jöhetnek! :) )

Helyszín: Tököli Parkerdő
Koordináták: É 47°17,744' K 19°00,463'
Parkolás: É 47°17,628' K 19°0,768' (kb. 12 autó, többiek környező utcákban)

Időpont: 2011. május 21. 21:00-02:30

Harmadik rendezvényünkkel végre egy régi álmunk válik valóra: éjszakai túrára invitálunk Téged! Itt a GPS-ed nem lesz elég; kell majd erős, órákat bíró lámpa, éberség és elszántság... és nagyon jól fog jönni, ha nem rezelsz be az első nesztől a hátad mögött :) Közvéleménykutatásunk eredményeként örömmel konstatáltuk, hogy nagy az érdeklődés az éjszakai ládázás iránt, reméljük tetszeni fog ez a buli is!

A rendezvény tervezett menete:

21:00-tól: Regisztrálások, indulások
02:00-kor: ajándéksorsolás (felajánlásokat szívesen fogadunk!)
02:30-kor: rendezvény vége

Természetesen, ha mindenki hamarabb megérkezik, akkor a záróesemények hamarabb kezdődnek.

A teljes terület megközelítőleg 6 km2. A túra folyamán 10 ládát lesz majd lehetőségetek megtalálni. Lesznek hagyományos rejtések, melyekre közvetlenül fog koordináta mutatni, de olyanok is lesznek, ahol fényvisszaverő prizmákat kell követned... és még tervezünk egy-két olyan meglepetést, mely idehaza szerintünk még nem fordult elő!:-)

Induláskor mindenkin ellenőrizzük, hogy legyen láthatósági mellény, ennek viselése az egész rendezvény alatt KÖTELEZŐ! Pontos létszám-egyeztetéssel indulhat minden csapat útnak (mobiltelefonszámot is fogunk csapatonként kérni), a rendezvény ideje alatt lehetőség lesz PMR rádió segítségével a 3-as csatornán kommunikálni a rendezőkkel és egymással, ezért akinek van készüléke, hozza magával (megpróbálunk készüléket biztosítani, de ez nem garantált).

A beérkezéskor lehetőség lesz péksütit és lilahagymás zsíroskenyeret venni, illetve üdítő is lesz. (Saját készítésű süteményeket és párlatokat is szívesen fogyasztunk :-) )

Nevezési díj: 1400 Ft / GPS (tartalmaz 2 szelet lilahagymás zsíroskenyeret)

FIGYELEM! Az erdő területére (a sorompó után) TILOS autóval bejönni! A bázispont kb. 200 méter séta a bejárattól.

Jelentkezési űrlap
Vezetéknév *
Keresztnév *
Email *
Telefonszám *
Létszám *
GPS típus
PMR készülékek száma