Header image
   - Belépés Regisztrálás

Eseményeink


 

Rendezvény mottója: "Ne tökölj, gyere!"

Helyszín: Tököli Parkerdő
Koordináták: É 47°17,744' K 19°00,463'
Parkolás: É 47°17,628' K 19°0,768' (kb. 12 autó, többiek környező utcákban)

Időpont: 2010. július 3. 10:00-17:00

Első rendezvényünkön egy laza, erdőjárós túrát szervezünk a Budapesttől alig 15km-re lévő Tököli Parkerdőben, melynek célja elsősorban, hogy egy kicsit megismerjük egymást, megnézhessétek élőben is a termékeinket. A helyszínen lehetőség lesz a gyerekeknek játszani, piknikezni, remélhetőleg a bográcsban is fog valami rotyogni, illetve természetesen a GPS-eteket se hagyjátok otthon, hiszen lesz pár elrejtett "láda" is. A résztvevők között ajándéksorsolás is lesz a nap folyamán. A terep nagykerekű babakocsival is könnyen járható, döngölt földút. A kiindulópont közelében kb. 70 ülőhely és 9 asztal található.

A rendezvény tervezett menete:

10:00-tól: Regisztrálások, indulások
12:00-tól: beérkezések
13:00-tól: ebéd
16:00-kor: ajándéksorsolás (követhető termékek, kuponok, stb.)
17:00-kor: rendezvény vége, természetesen lehet maradni a helyszínen :)

A rendezvény ideje alatt korlátozott számban rendelkezésre bocsájtunk gyermekjátékokat, focilabdát, illetve a tisztáson 4-5 mérleghintát is birtokba vehetnek a csemeték.

A teljes terület megközelítőleg 6 km2. A túra folyamán 10-15 ládát lesz majd lehetőségetek megtalálni, ebből 8-10 lesz a "kötelező". A pontokat egyenlőre sajnos papíron fogjuk tudni odaadni, a pontok áttöltése technikailag még nem megoldott, de szerintem ez a kis kellemetlenség 5 percnyi pötyögéssel áthidalható :) Az ajándékok sorsolás útján lesznek kiosztva, az eseményt direkt nem versenynek, teljesítménytúrának szervezzük, inkább egy kényelmes szombati sétát szeretnénk nektek kínálni.

Díjak:

Nevezési díj: 1000 Ft / GPS (egy főre való egytál ételt tartalmaz)
Pótebéd: 500 Ft / fő (gyerekadag külön nincs)

Ebédet a péntek (júl. 2) 12:00-ig jelentkezőknek tudunk garantáltan biztosítani, a dél után jelentkezőket a "készlet erejéig" tudjuk kiszolgálni.

Amennyiben lemaradtatok a déli jelentkezésről és mégis szeretnétek ebédelni, úgy a bejárathoz két legközelebb eső étkezési helyen, Géza bácsi borozójában és az Akácos-Marika Étteremben 10% kedvezményt tudunk biztosítani az ételek árából!

FIGYELEM! Az erdő területére (a sorompó után) TILOS autóval bejönni! A bázispont kb. 200 méter séta a bejárattól.

Jelentkezni regisztrálás és belépés után tudtok, ha kérdésetek van, akkor keressetek minket e-mailben!