Header image
   - Belépés Regisztrálás

Eseményeink


Rendezvényeinkről a http://rendezveny.geobolt.hu honlapon tájékozódhattok!

 

Előzmények:

2011.10.22 - Bánd (rendezvénykiírás)

"Jól éreztem magam, köszönöm a szervezést és az Elvis babát:) Megint jó volt együtt lenni..."
(BaliaGy)

2011.05.21 - Tököli Parkerdő, éjszakai túra (rendezvénykiírás)

"
Nagyon köszönjük, jól éreztük magunkat, csak egy kicsit a végén elfáradtunk" (Andy)

"Köszi szépen az éjszakai mókát! (...) Azt találtam ki, hogy nem kapcsolom fel a fejlámpát a pontok közötti közlekedésnél - egészen más arcát mutatta az erdő - amelyhez jó hátteret adtak a néha-néha elcikázó villámok. (...) Köszi a szervezést! " (ex. Halászkirály)

2010.10.23 - Rácalmási-szigetvilág (rendezvénykiírás)

"
Jól éreztem magam, jó társaságban nagyot sétáltunk és közben keresgéltünk pontokat is. Az idő fantasztikus volt, köszönöm a játékot, a társaságot. Megint jó volt együtt lenni :) " (BaliaGy)

"Örülök, hogy elmentünk és végigcsináltuk, nagyon jó társaságba keveredtünk. (...) Egész más volt a hangulata, mint egy többszáz fős rendezvénynek, aki még nem próbálta ezt a műfajt, legközelebb ne hagyja ki!" (donkardos)

2010.07.03 - Tököli Parkerdő (rendezvénykiírás)

"(...) Nagyon kellemes nap volt. Profi szervezés és lebonyolítás. Finom, bőséges kaja, külön köszönet az aranyos kislánynak, aki kihúzta a nevemet a sorsoláson! Jó társaság jött össze, bár néhányan hiányoztak. Ők sajnálhatják, hogy nem jöttek. Mi biztosan jövünk a következőre is!Üdv.
" (Kalóz)

"Remekül éreztem magamat, s jó volt látni a régi ismerősöket, most végre veletek is találkozhattam! (...) Köszönöm a szervezést, s mindenkinek a részvételt! Remélem, lesz máskor is, s el tudok majd jönni rá!" (Apexsek)